Ophold inkl. entré til Skærup Zoo

Bliv klogere på sjældne dyrearter og tag på et oplevelsesrig ophold med entré til Skærup Zoo, som ligger blot 20 min. kørsel fra hotellet. Skærup Zoo byder på et væld af oplevelser med mere end 100 dyrearter. En lang række af dem er arter, som ikke kan ses andre steder i Danmark. 

Se ophold

Ophold inkl. entré til Slotssøbadet

Tag familien med på et hyggeligt ophold med entré til SlotssøBadet i centrum af Kolding. SlotssøBadet er et sjov og spændende badeland, der byder på aktiviteter for hele familien. I badelandet finder I alt lige fra varmtvandsbassin, babybassin, alm. svømmebassin, dampbad og sauna, samt en stor vandrutsjebane. 

Se ophold

Ophold inkl. entré til Egeskov Slot

Med en heldags entrébillet til smukke Egeskov Slot er der rig mulighed for at få gode oplevelser med hjem i bagagen. Oplev museerne, parken med de fantastiske haver, legepladserne og ikke mindst selve slottet. 

Se ophold

Familieferie inkl. 3 x entrébilletter

Tank op på de gode oplevelser for hele familien, når vi byder på et ophold, der inkluderer 4 nætter inkl. morgenmad og 2 retters aftenmenu, samt entrébilletter til både Skærup Zoo, SlotssøBadets badeland og Egeskov Slot.

Se ophold