Receptionens åbningstider:
Receptionen er åben mandag til lørdag kl. 6.30 til 19.30 og søndag kl. 6.30-15.00.

Check In/Out:
Check ind fra kl. 14.00 
Check ud senest kl. 11.00

Restaurantens åbningstider:
Frokost alle ugens dage fra kl. 12.00-15.00
Aften alle ugens dage fra kl. 17.30-21.00

Parkeringsforhold:
Gratis parkering lige uden for døren. Parkeringspladsen er delvist overvåget. Parkeringspladsen er stor med plads til busser/lastbiler.

Opladning af el-bil:
Ladestander til opladning af el-biler er tilgængelig på parkeringspladsen ved hotellet. Læs mere på www.danske-hoteller.dk/om-danske-hoteller/ladestandere/ 

Biludlejning:
Lej en bil fra Oscar Biludlejning. Læs mere på www.hejoscar.dk 

Trådløst internet: Gratis wi-fi

Tillæg:
Hotellets tillæg varierer fra produkt til produkt – venligst se prisen under hver opholdstype.
Kæledyrstillæg pr. kæledyr pr. døgn kr. 300,- 

Antal værelser:
Hotellet har 77 værelser, heraf 21 dobbeltværelser, 14 comfort dobbeltværelser, 15 enkeltværelser, 6 familieværelser, 19 twin værelser og 1 business værelser samt 1 superior værelse.

Vi tager ansvar for miljøet: Vi har som standard valgt ikke at rengøre værelser under ophold på mere end 1 nat. Dette for at reducere hotellets strøm- og vandforbrug. Ønsker I alligevel let rengøring, afhentning af affald, rene håndklæder eller andet, er dette muligt efter aftale med receptionen uden beregning.

Øvrige faciliteter:
Hotellet har en dejlig stor swimmingpool samt sauna. Restauranten er kendt for sit fantastiske køkken med mange af de gode klassiske retter på menuen. 

Hotellet tilbyder et ”vaske - og strygerum”, som vores gæster kan benytte. Her kan I både vaske, tørre og stryge jeres tøj. Poletter kan købes i receptionen.

Handicapvenlige faciliteter: 
Det er kun muligt for kørestolsbrugere at komme ind på hotellet via garagen. Via vores rampe kan kørestolsbrugere også komme ned til værelserne, hvor der på nogle af vores værelser ikke er niveauforskel i gulvet i forbindelse med badekabinen. Badestol kan lånes ved forudbestilling.
Kontakt hotellet for nærmere aftale ved specielle behov.

Lokale attraktioner: Find inspiration til lokale attraktioner: læs mere