Hvalsafari - Fredericia & Middelfart

Afstand: 80.56 Km

På en hvalsafaritur på Lillebælt kan du sammen med din familie møde marsvinet, som er en af verdens mindste hvaler.

Ombord på skibet inddeler man udsigten som en urskive, og så gælder det om at være vågen og være den første, der ser et marsvins rygfinne, når den dukker op af vandet. Så råber du: "Marsvin klokken 12!". På den måde har alle ombord et ansvar for holde udkig - hvem får først øje på flest?

Ud over at du kan få marsvinene at se, vil du også kunne lytte til dem, hvis forholdene er til det, og høre marsvinene "snakker" med hinanden nede i vandet. I styrehuset kan du som rorgænger sammen med skipperen prøve at sejle det store skib og føre alle passagererne sikkert gennem bølgerne. Skipper vil lære dig, hvordan du styrer skibet ud fra hans kommandoer.

Afgange fra både Middelfart og Fredericia
Hvalsafari sejles med to turbåde fra Middefart Gl. Havn: AVENTURA og Mira3. AVENTURA er en gammel ålekvase, og Mira3 har været brugt som turbåd siden 1915. AVENTURA sejler også fra Fredericia Gl. Havn.

Se alle ture og afgangstider her:

Marsvinudstilling
Når du booker en Hvalsafaribillet med AVENTURA, er det incl. adgang til marsvinudstilling på Henner Friisers Hus i Middelfart.
Her kan børnene bl.a. hygge sig med det særlige interaktive marsvinspil.

Sådan bruger du dit BE HAPPY PASS: 
Indtast bookingkoden fra bagsiden af kortet ved bestilling. Medbring altid kortet - også når du har booket online. Vis kortet, hvis du bliver bedt om det.

Opdateret af: VisitMiddelfart  | mail@visitmiddelfart.dk
Marsvin - mor og barn Fotograf: VisitMiddelfart
Fotograf: VisitMiddelfart
Fotograf: VisitMiddelfart