Bridgewalking - Udsigt til noget særligt

Afstand: 79.03 Km

Tag på brovandring på jeres næste udflugt og skab fantastiske minder med Bridgewalking Lillebælt.

Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro

Leder I efter noget helt unikt til jeres næste udflugt? Prøv bridgewalking! Kun tre steder i verden er det muligt at gå på toppen af en bro, og det eneste sted i Europa er på Den Gamle Lillebæltsbro. Hos Bridgewalking Lillebælt er I garanteret sug i maven og en oplevelse i særklasse.

Oplev Lillebælt fra oven

På en brovandring kommer I til at opleve Den Gamle Lillebæltsbro og Lillebælt på en helt ny måde! Turen foregår i den øverste del af broens stålkonstruktion i 60 meters højde, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt over Lillebælt, Fredericia og Middelfart. På jeres tur på broen vil I opleve broens specielle stålkonstruktion helt tæt på, og mærke hvordan broen vibrerer, når et af de store godstog passerer under jer. Med på turen er en af Bridgewalking Lillebælts dygtige guider, som undervejs vil fortælle jer om broens byggeri og om områdets historie og natur. I Lillebælt findes en af verdens største bestande af marsvin, så hvis I er heldige, ser I måske et par af de små hvaler på jeres brovandring.

Bridgewalking Lillebælt: Det perfekte udflugtsmål

Med Bridgewalking Lillebælt kan I nemt planlægge jeres næste udflugt. En brovandring foregår i hold på max 20 personer og er derfor en ideel gruppeaktivitet. Leder I efter det perfekte event til en polterabend? Start dagen i ædru tilstand med en helt unik oplevelse på Den Gamle Lillebæltsbro, og påbegynd festlighederne derefter. I kan også prøve bridgewalking som en venne- eller familieudflugt eller som del af et større erhvervs- eller teambuilding-event.

Bridgewalking Lillebælt står altid klar til at hjælpe jer med at skabe den perfekte udflugt for netop jeres gruppe.

Find mere information om bridgewalking som gruppeaktivitet her!

Brovandring både sommer og vinter

Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro er noget helt særligt uanset vind, vejr og årstid. På en brovandring i foråret kan I opleve, hvordan kyststrækningens skovområde springer ud, og solen spejler sig i vandoverfladen. I efteråret fremstår trætoppenes blade som et ildrødt hav, mens Lillebælts urolige vand giver skum på bølgetoppene i vinterhalvåret. Der er ikke to brovandringer på Den Gamle Lillebæltsbro, der opleves ens, og derfor er det heller ikke en hindring, hvis en eller flere af jer har prøvet bridgewalking før. Lillebælts natur er evigt foranderlig, og jeres guide har altid nye historier at fortælle.

Turen på Lillebæltsbroen: Værd at vide

Jeres brovandring starter ved Bridgewalking Lillebælts velkomstcenter på Galsklintvej 2 i Middelfart. Ved startposten ved velkomstcentret står jeres guide og tager imod jer. Guiden forklarer jer om turen, sætter jer ind i sikkerhedsforanstaltninger og hjælper jer i Bridgewalking Lillebælts sikkerhedsudstyr. Turen er i alt ca 2,5 km lang, og det er et krav at deltagerne er i nogenlunde god fysisk form, da der er en del trapper undervejs.
Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe genstande på turen. Jeres guide vil tilbyde en safetybox, hvor I kan lægge jeres nøgler, punge, telefoner og andre småting, mens I er på bridgewalking. Det er derfor ikke muligt at tage billeder undervejs, men jeres guide vil tage billeder af jer oppe på broen, som I kan downloade bagefter.

Find mere information om turen på broen her!

Billetter, priser og parkering

Billetter: I kan købe billetter jeres tur til bridgewalking i velkomstcentret og online. Vi anbefaler, at I køber jeres billetter online, så I er sikre på at få plads på den tur, I ønsker.
Køb billetter via den blå boks til højre!
Priser:
Børn under 16 år (over 140 cm): 255 DKK
Voksne: 315 DKK
Gratis parkering: Der er parkeringsplads på Galsklintvej 2, 5500 Middelfart, lige ved velkomstcentret. Du kan læse mere om parkerings- og offentlige transportmuligheder her!

Planlæg din dag hos Bridgewalking Lillebælt

Ved Bridgewalking Lillebælts velkomstcenter findes et fint udflugtsområde, hvor I kan opholde jer inden eller efter jeres tur på broen. I selve velkomstcentret kan I købe varme og kolde drikke og souvenirs til minde om jeres bridgewalking over Lillebælt. Her kan I også se en lille udstilling om Den Gamle Lillebæltsbro, om Lillebælt og om området. Udenfor velkomstcentret findes borde og bænke, hvor I kan nyde medbragt mad, en stor naturlegeplads og en bålplads med siddepladser. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at købe mad hos Bridgewalking Lillebælt.

Spørgsmål? Find svar på ofte stillede spørgsmål her!

Besøg Middelfart

I kan nemt kombinere jeres tur til Bridgewalking Lillebælt med god mad, shopping og andre oplevelser. Fra Bridgewalking Lillebælt er der kun kort afstand til Middelfart. Her finder I hyggelige gågader med shopping-miljø, lækre spisesteder og caféer, andre seværdigheder og flere overnatningsmuligheder.
Klik på byerne og find mere information om de mange muligheder i Middelfart

Instagram - Se, hvad andre deler
#bridgewalking #bridgewalkinglillebælt #visitmiddelfart

 Opdateret af: VisitMiddelfart  | mail@visitmiddelfart.dk
Bridgewalking - Middelfart Fotograf: Bridgewalking Copyright: Bridgewalking