City Kolding - Shopping i Koldings gågader

Afstand: 64.89 Km

 | 75 53 13 11 |  post@citykolding.dk |  http://www.citykolding.dk | 
City Kolding har masser at byde på, og de gamle gågader emmer af stemning. Her er fyldt med butikker, smuk natur og hyggelige spisesteder.

En charmerende bymidte med et utal af spændende specialforretninger, butikskæder og varehuse, mange af dem beliggende i gamle arkitektoniske perler. Her er 9 gå- og sivegader, grønne områder og en å, der snor sig smukt igennem bymidten. Her knejser Koldinghus sig med sit internationalt kendte museum ud over byen, med Slotssøen til den ene side og City til den anden. Man finder også alle de kendte og mindre kendte spisesteder, caféer, restauranter og overnatningssteder i Kolding City.

Der er legepark, svømmebad, wellness badestue og meget andet underholdning. Og hvad enten du skal finde pengeinstitut, advokater, ejendomsmæglere, frisører, offentlige kontorer, motionscentre, sol og massage center eller alternativ behandling, så går du ikke forgæves.

City har mange smukke pladser og på Akseltorv er der torvedag tirsdag og fredag fra 08-13.Opdateret af: Destination Trekantområdet  | info@tdto.dk
City Kolding - Shopping i Koldings gågader Fotograf: Destination Trekantområdet Copyright: Destination Trekantområdet