Fredericia Svømmehal og Badeland

Afstand: 81.41 Km

 | +45 72106090 |  svommehal1@fredericia.dk |  Fredericia Idrætscenter | 
Fredericia Svømmehal

Fredericia svømmehal og badeland består af fine omklædningsfaciliteter og tre bassiner, et stort 25 meters træningsbassin med en vanddybde på 2,10 meter, et lav-bassin med en vanddybde på 0,90 meter og et springbassin med udspring fra 1, 3 og 5 meter vipper, med en dybde på 4,10 meter. Der holdes en vandtemperatur på 26 grader i svømmehallen.

I Fredericia badeland har du ligeledes mulighed for at benytte biosauna og dampbad. I badeland er dybden fra 0,80 til 1,2 meter. Her venter der mange sjove aktiviteter, f.eks.: 
59 meter lang vandrutsjebane10 meter bred vandrutsjebaneBørnerutsjebaneLufttemperatur på 32 graderVandtemperatur på 31 graderModstrømskanalMammutbruser2 spabadeVandfald
Mellem svømmehallen og badelandet ligger badelandscaféen, hvor der er mulighed for at købe mad og forfriskninger i løbet af dagen. 

I Fredericia svømmehal og badeland er der gode handicapfaciliteter. Der er handicaplift med adgang til bassiner og spa. Desuden er der et stort handicap- og babyvenligt varmtvandsafsnit med en temperatur på 34 grader.

Åbent alle dage med undtagelse af 24., 25., 26. og 31. december samt 1. januar. Detaljerede åbningstider findes her.

 

Opdateret af: VisitFredericia  | turisme@fredericia.dk
Fotograf: VisitFredericia
Fotograf: VisitFredericia
Fotograf: VisitFredericia Copyright: Fredericia Kommune
Fotograf: VisitFredericia
Fotograf: VisitFredericia
Fotograf: VisitFredericia
Fotograf: VisitFredericia