HeleneforNord

Afstand: 87.35 Km

 | +45 21 82 96 22 |  hf@helenefruelund.dk |  Hjemmeside | 
Helene Fruelund arrangerer guidede vandreture i naturen på Juelsmindehalvøen og Vejle Fjord. Der tilbydes både dagsture og ture med overnatning, hvor du kan komme ud i naturen og ud af din komfortzone med godt selskab og en kompetent guide.   

Din guide til naturen

Helene Fruelund bor i Stouby på nordsiden af Vejle Fjord, omgivet af skønne skove, bakker, strande og natur så langt øjet rækker. Det er på ingen måde tilfældigt, at hun har valgt at bosætte sig her, for naturen har altid været et centralt element i hendes liv, og noget hun hurtigt søger mod i sin fritid, på ferier m.m. Helene Fruelund hævder ikke at være ekspert i outdoor-liv – hun er på mange måder som mange af os andre, der elsker naturen og færdes naturligt i den, og er vant til at bruge naturens mange funktioner – en viden som hun glædeligt deler med andre. Det gør hun både i form af guidede ture, men også som skribent på hendes eget site. Og så kender hun ikke mindst den smukke natur nord for Vejle Fjord som sin egen baglomme.

På en guidet tur med Helene Fruelund kan du forvente godt selskab, store naturoplevelser og en guide som naturligt kan lede dig godt gennem oplevelsen.

 

Guidede vandreture for grupper

Helene Fruelund arrangerer skemalagte vandreture, hvor alle kan melde sig til – som enkeltperson eller gruppe. Nogle ture er dagsture til fods, mens andre inkluderer overnatning i shelter, hængekøje eller lignende samt madlavning. På turene har du mulighed for at dele oplevelsen og den friske luft med andre ligesindede og møde nye ansigter. Helene Fruelund står for alt det praktiske, og giver besked om hvad I skal medbringe, hvor I skal møde op osv.

På denne side kan du læse mere om vandreturene og se kommende ture.

Grupper har desuden mulighed for at booke Helene Fruelund til en tur når som helst. Turene kan designes efter jeres behov. Kontakt Helene Fruelund telefonisk eller på mail for at høre nærmere om mulighederne.

 

Følg HeleneforNord på sociale medier

Helene Fruelund er aktiv på Facebook og Instagram, hvor hun deler ud af informationer om sine naturoplevelser, sine guidede vandringer og kommende ture som du kan melde dig til.

Hjemmesiden helenefornord.dk fungerer som en blog, hvor du kan følge med i Helenes rejser, ligesom hun deler ud af sine erfaringer med udeliv.Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Helene Fruelund sidder på Pøt Strandmed sit vandreudstyr Fotograf: HeleneforNord Copyright: HeleneforNord
Helene Fruelund sidder ved et bål, et tyelt og en søbred og kigger ud over vandet Fotograf: HeleneforNord Copyright: HeleneforNord