+45 7556 2555Beliggenhed

Extra TAKE AWAY

...FRA KL. 17.00 – 21.00.

Skal bestilles dagen før på telefon 7556 2555 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mandag d. 11/5 Forloren hare
Tirsdag d. 12/5 Kalvesteg stegt som vildt
Onsdag d. 13/5 Kylling i rødkarry
Torsdag d. 14/5 Brændende kærlighed
Fredag d. 15/5 Oksesteak m. bagt kartoffel og demi glace
Lørdag d. 16/5 Mørbrad i svøb m. krydderurtesauce
Søndag d. 17/5 Pasta m. tigerrejer
   
Mandag d. 18/5 Frikadeller m. kartoffelsalat
Tirsdag d. 19/5 Mørbradbøf m. svampe á la creme
Onsdag d. 20/5 Kalvefrikassé
Torsdag d. 21/5 Stegt kylling m. skysauce
Fredag d. 22/5 Gordon Bleu m. svampesauce
Lørdag d. 23/5 Oksesteak m. bearnaisesauce og pomnmes frites
Søndag d. 24/5 Stegt kalvelever m. bløde løg.

Pris pr. kuvert kr. 138,00


Rød/hvidvin 1/1 Kr. 75,00