Sæsonmenu

...lavet af de gode råvare fra årstiden

Vores kokke forkæler jer med hjemmelavede specialiteter, friske danske råvarer og vi følger altid årstidens gang.
Se alle menuer her:

 

MENU

Forret
RØGET LAKSETATAR | citronfløde 125,-
Vi anbefaler Evaos, Corte Moschina, Soave

Hovedret
KALV GORDON BLEAU | svampesauce, årstidens grønt 295,-
Vi anbefaler La Grave a Pomerol Bordeaux

Dessert
GATEAU MARCEL | coulis, æblesorbet 85,-

3 RETTER
395,-

 


images  Restauranten er åben alle ugens dage fra kl. 11:30 til 22:00. Køkkenet lukker en halv time før.


Kontakt os for at bestille eller høre mere...

Table icon  Bordbestilling : Klik her ›

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7556 2555

mail icon  Du kan også sende en mail - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se Smiley her »
[ X ]
[ X ]