Sæsonmenu

...lavet af de gode råvare fra årstiden

Vores kokke forkæler jer med hjemmelavede specialiteter, friske danske råvarer og vi følger altid årstidens gang.
Se alle menuer her:

 

MENU

Forret
STENBIDERROGN | kartoffelblinis, créme frâiche 125,-
Vi anbefaler Evaos, Corte Moschina, Soave

Hovedret
LETRØGET UNGHANE | æble-løg kompot, bagte gulerødder, sauce pikant 265,-
Vi anbefaler Mercurey, Faiveley, Bourgogne

Dessert
ESDRAGON PANNA COTTA | paradisæblegelé, kærnemælksparfait 85,-

3 RETTER
375,-

 



Kontakt os for at bestille eller høre mere...

Table icon  Bordbestilling : Klik her ›

phone icon  Ring og bestil på tlf. : 7556 2555

mail icon  Du kan også sende en mail - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se Smiley her »
[ X ]
[ X ]