+45 7556 2555Beliggenhed

Job hos KRYB I LY KRO

...god service med glæde 


April 2021

Vi søger en Souschef til Kryb i Ly Kro 

Til Kryb i Ly Kro i Fredericia søger vi dig, som har ledererfaring, branchekendskab og som har lyst til at stå i spidsen for et dedikeret personale.

Vi er i gang med en omstrukturering af lederteamet og søger derfor en ernergisk frontperson. Idet vi bygger vores hotel op efter driften, er det vigtigt, at vores nye souschef selv er på gulvet og går forrest her, såvel i receptionen som i restauranten. Der vil blive stillet store krav til din indsats, og du skal i samarbejde med ledergruppen varetage mange spændende opgaver, samt være driftsansvarlig, når hotelchefen ikke er på hotellet.

Læs mere om stillingen  som Souschef (åben pdf-fil)

Vil du gerne høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Hotelchef Anders Løkkegaard på tlf. 22 45 21 52 eller pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest.