Er du også til hygge og go’ mad ?
cinema 4d download Rat autodesk autocad 2014 product key online kaufen Quelle
how much is an autodesk entertainment creation ultimate license price portraiture discover more how much is an visual studio 2015 professional license

 

Restaurant KRYB•I•LY Kro 

... Velkommen til KRYB•I•LY

 

Velkommen til KRYB•I•LY, kroens mangeårige traditioner og historiske arv ... En stor forpligtelse og ydmyghed påhviler kroens ledelse og medarbejdere for at videregive et stort engagement, kvalitet samt diskret og høj faglig service til vores mange valfartende gæster...


Vi vil bestræbe os til det yderste, for at opnå, at give vores gæster en kvalitetsoplevelse som alle, der besøger vores fantastiske rammer, fortjener til fulde.

Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus, og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab. Har de yderligere eller specielle ønsker, står vi naturligvis til deres rådighed og vil gøre alt for at opfylde disse.


 

 

Se Restaurantmenukort ››   Se Frokostmenukort ››  

See Restaurant menu ››

           

 

 round phone Kontakt os for at bestille eller høre mere ...

Ring og bestil på tlf.: 7556 2555

round mail Du kan også sende en mail - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Se Smiley her »
 
 

booktable icon

reward


Tilmeld nyhedsbrev


[ X ]

[ X ]
booktable